Dagens ret

Serveres kun om onsdagen fra 17:00-18:30

Take away ordre modtages ikke på mail, dette skal ske telefonisk på: 53801132

April:

Onsdag d. 3.:

Tarteletter med høns i asparges.

Onsdag d. 10.:

Kødboller i krydret tomatsovs med pasta, revet parmesan og hvid trøffelolie.

Let salat og kuvertbrød.

Onsdag d. 17.:

BBQ-spareribs med ovnbagte kartofler og coleslaw.

Onsdag d. 24.:

Stegt flæsk, persillesovs og dampede kartofler.

 

Maj:

Onsdag d. 1. maj:

Helstegt kylling m. rabarberkompot, syltede agurker, persille kartofler, brun sovs og mormorsalat.

 

Onsdag d. 8. maj:

Stegt kalkunoverlår m. fennikelfrø, grillet grønt og estragoncreme. Let salat og brød a part.

 

Onsdag d. 15. maj:
Bagt laks med spidskålssalat, asparges, perlespelt, pesto og brød.

 

Onsdag d. 22. maj:

Boller i karry. Serveres med jasmin ris, råkostsalat og kuvertbrød.

 

Onsdag d. 29. maj:

Stegt flæsk, persillesovs og dampede kartofler.

 

120.-

Børn under 10 år halv pris

Vi anbefaler at der bookes bord.

A la carte kort er lukket om aftenen. Undtagen børne menu.