Take away ordre modtages ikke på mail, dette skal ske telefonisk på: 53801132
April:
Onsdag d. 3.:
Tarteletter med høns i asparges.
Onsdag d. 10.:
Kødboller i krydret tomatsovs med pasta, revet parmesan og hvid trøffelolie.
Let salat og kuvertbrød.
Onsdag d. 17.:
BBQ-spareribs med ovnbagte kartofler og coleslaw.
Onsdag d. 24.:
Stegt flæsk, persillesovs og dampede kartofler.
Maj:
Onsdag d. 1. maj:
Helstegt kylling m. rabarberkompot, syltede agurker, persille kartofler, brun sovs og mormorsalat.
Onsdag d. 8. maj:
Stegt kalkunoverlår m. fennikelfrø, grillet grønt og estragoncreme. Let salat og brød a part.
Onsdag d. 15. maj:
Bagt laks med spidskålssalat, asparges, perlespelt, pesto og brød.
Onsdag d. 22. maj:
Boller i karry. Serveres med jasmin ris, råkostsalat og kuvertbrød.
Onsdag d. 29. maj:
Stegt flæsk, persillesovs og dampede kartofler.