Dagens ret

Serveres kun om onsdagen fra 17:00-18:30

Take away ordre modtages ikke på mail, dette skal ske telefonisk på: 53801132

 

Dagens ret. 

 

Maj:

Onsdag d. 3. maj:
Thai beefsalat på dansk kalveculotte m. vilde cherrytomater, agurker og grønt. Serveres med jasmin ris og chili/lime dressing.

 

Onsdag d. 10. maj:
Tarteletter med høns m. årets første grønne asparges. 

 

Onsdag d. 17. maj:

Stegt revelsben m. aioli, ovnstegte kartofler og coleslaw.

 

Onsdag d. 24. maj:

Fish n’ chip. Paneret torsk med sauce tartare, citron og stegte kartofler.

Onsdag d. 31. maj:
Stegt flæsk m. kartofler og persillesovs.

 

120.-

Børn under 10 år halv pris

Vi anbefaler at der bookes bord.

A la carte kort er lukket om aftenen. Undtagen børne menu.