RAGNAROCK

Dagens ret

Serveres kun om onsdagen fra 17:00-18:30 (Caféen lukker 20:00)

Take away ordre modtages ikke på mail, dette skal ske telefonisk på: 53801132. 
Snacks og ekstra tilbehør såsom salater og brød til dagens ret gælder kun for reservationer i huset. 

 

FEBRUAR:

 Onsdag d. 5. februar:

Bagt laks m. fennikel-crudité, dampede mini kartofler vendt i friske urter, serveres med hollandaisesovs og focaccia brød m. rosmarin og soltørret tomater.

Onsdag d. 12. februar:

Snack: Mini krustade m. lakserilette og friske urter.

Dagens ret: Tarteletter med høns og asparges.

Onsdag d. 19. februar:

Langtidsstegt okseculotte m. timian og hvidløg – serveres med stegte kartofler og bearnaise.

+ Kål salat vendt med citron vin a grette.

Onsdag d. 26. februar:

Danmarks nationalret:

Stegt flæsk serveres med dampede kartofler og persille sovs.

  

MARTS:

Onsdag d. 5. marts:

Dagens ret: Kylling med spinatflødesauce og sprødt bacon. Hertil kartofler og grønt. 

Onsdag d. 12. marts:

Snack: vegetariske forårsruller m. sur/sød sovs.

Dagens ret: Thai rød karry med kylling, grøntsager, friske thai krydderurter – serveres med jasmin ris.

Onsdag d. 19. marts:

Pasta carbonara m. trøffelolie og revet parmesan.

Focaccia brød m. rosmarin, soltørret tomater + frissé salat m. sennepsdressing.

Onsdag d. 26. marts:

Danmarks nationalret:

Stegt flæsk serveres med dampede kartofler og persille sovs.

APRIL:

 Onsdag d. 2. april:

Flæskestegssandwich med sprøde svær, hjemmelavet rødkål, syltede agurker, friske æbler, mayonnaise og brun sovs.

Stor fadøl til kun 45.- denne aften.

Onsdag d. 9. april:

Græsk farsbrød med feta og urter, serveres med grillet mediterranean grønt og tzatziki.

+ surdejsbrød og hummus.

Onsdag d. 16. april:

Luksus mørbradgryde med bacon, champignoner og cocktailpølser fra Lampe slagter – serveres med ris.

Onsdag d. 23. april:

Helstegt kylling m. dampede mini persille kartofler, hjemmelavet rabarberkompot, syltede agurker og skysovs + Mormor salat.

Onsdag d. 30. april:

Danmarks nationalret:

Stegt flæsk serveres med dampede kartofler og persille sovs.

(Hvis der ikke er tilstrækkeligt antal tilmeldinger til dagens ret, kan det medføre, at dagens ret aflyses. Vi giver besked hvis dette bliver nødvendigt.)

 

120.-

Børn under 10 år halv pris

Vi anbefaler at der bookes bord.

A la carte kort er lukket om aftenen. Undtagen børne menu.