BESTIL I GOD TID

Dagens ret serveres fra kl. 17:00 til 19:00 både i caféen og som take away. 
Take away ordre modtages ikke på mail, dette skal ske telefonisk. 
A la carte kort er lukket onsdag aften, undtagen børne menu.
 

95.- pr. mand. Børn under 10 år halv pris.

 

SEPTEMBER: 

 

ONSDAG D. 28.

STEGT FLÆSK, PERSILLESOVS OG DAMPEDE KARTOFLER.

 

Oktober: 

 

Onsdag d. 5. oktober:

Thai grøn karry m. dansk velfærdskylling.

 

Onsdag d. 12. oktober:

Fish n’ chips. (Ølpaneret sej m. sauce tartare, ærtecreme, stegte kartofler og citroner)

 

Onsdag d. 19. oktober:

Stegte nudler med oksekød i hoisin.

 

Onsdag d. 26. oktober:

Flæskestegssandwich m.  brun sovs, hjemmesyltede agurker, rødkål, æbler og sennepsmayo.

 

 

November: 

 

Onsdag d. 2. november:

Mørbradgryde m. bacon, perleløg, champignon og grov mos.

 

Onsdag d. 9. november:

Mortensaften. 

Andesteg m. dampede kartofler, andesovs og hjemmelavet rødkål.

Dessert: Gammeldags æblekage.

245.-

 

Onsdag d. 16. november:

Thai beef salat af dansk kalv fra Himmerland med grønt og lime/chili dressing. Jasmin ris a part.

 

Onsdag d. 23. november:

Tarteletter med høns i asparges. Kålsalat a part.

 

Onsdag d. 30. november:

Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

 

 

 

 

Bemærk: Bordbestilling til samme dag skal ske på telefon: 5354 1132