BESTIL I GOD TID

Dagens ret serveres fra kl. 17:00 til 19:00 både i caféen og som take away.

85.- pr. mand. Børn under 10 år halv pris.

Uge 31:

Tirsdag: 

BBQ flanksteak med stegte gulerødder og creme fraiche/urte dressing. 

Onsdag:

Flæskestegssandwich med brun sovs. 

Torsdag:

Nakkekam marineret i honning/sennep med kartofler, grillet kål og saltede mandler. 

Fredag:

Krydret kødboller i tomatsovs med spaghetti, revet parmesan og koldthøvet brød a aprt. 

Uge: 32

Mandag: 

Oksekødboller i tomatsovs og spaghetti.

Tirsdag: 

Stegte nudler med chrispy chicken og grønt.

Onsdag:

Langtidsstegt nakkekam med flødestegte kartofler og 

salat a part. 

Torsdag:

Høns i asparges.

Fredag:

Frikadeller og kartoffel salat. 

Bemærk: Bordbestilling til samme dag skal ske på telefon: 5354 1132