BESTIL I GOD TID

Dagens ret serveres fra kl. 17:00 til 19:00 både i caféen og som take away.

85.- pr. mand. Børn under 10 år halv pris.

Uge 39

Tirsdag: 

Krebinetter, dampede kartofler, stuvet ærter og gulerødder.

Onsdag:

Boller i karry med ris.

Torsdag:

Cremet græskarsuppe med ristede græskarkerner, kalvekødsboller og friske urter. Brød a part.

Fredag:

Asiatisk teriyaki kødboller med sesam, stegte nudler og grønt.

Uge 40

Tirsdag:

Kylling i tomatsovs med svampe og sauteret grøntsager.

Onsdag:

Stegt dansk gris i asiatisk hoi sin sauce med grøntsager,

hertil stegte nudler. 

Torsdag:

Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade og stegte kartofler

   Fredag:

Tarteletter med høns og asparges.

Bemærk: Bordbestilling til samme dag skal ske på telefon: 5354 1132